Podudzia z kurczaka ekologicznegoSoczyste, naturalne mięso bez antybiotyków i GMO. Doskonałe do pieczenia, smażenia i duszenia

Podudzia z kurczaka ekologicznego

Podudzia z kurczaka ekologicznegoSoczyste, naturalne mięso bez antybiotyków i GMO. Doskonałe do pieczenia, smażenia i duszenia

Podudzia z kurczaka ekologiczne to idealny wybór dla osób ceniących naturalny smak i wysoką jakość mięsa drobiowego. Pochodzą z kurcząt chowanych w ekologicznych warunkach, na wolnym wybiegu i karmionych paszą bez GMO, antybiotyków oraz sztucznych dodatków.

Dzięki temu mięso jest pełne wartości odżywczych, soczyste i aromatyczne. Podudzia świetnie sprawdzają się w różnorodnych daniach – można je piec, dusić, smażyć czy grillować. 



© 2025 Kurczak z Roztocza. All rights reserved | Polityka prywatności

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

więcej Zgoda